Home

Nieuws 1295 x bekeken

Martin Grift wordt nieuwe voorzitter Nevedi

Rijswijk - Martin Grift is vanaf 1 januari 2015 de nieuwe voorzitter van het bestuur van Nevedi.

Hij is de opvolger van Huub Fransen (Fransen-Gerrits), die in de nieuwe samenstelling van het bestuur vice-voorzitter wordt. Samen met Jan Potijk (ForFarmers) vormen zij het dagelijks bestuur (DB) van de vereniging. Het is voor het eerst dat Nevedi een dagelijks bestuur heeft.

Martin Grift is algemeen directeur van Agruniek Rijnvallei in Wageningen. Hij gaat voor de komende twee jaren de voorzittershamer hanteren. De voorzitter van Nevedi vervult vooral  een interne rol en vormt – samen met overige leden van het algemeen bestuur - een bestuurlijk aanspreekpunt voor leden van de vereniging. Henk Flipsen is operationeel verantwoordelijk voor de organisatie en vormt als directeur ook het gezicht van Nevedi naar buiten.

Nevedi werkt vanaf januari 2015 met een dagelijks bestuur. Dit maakt de organisatie slagvaardiger. Nevedi wil op deze manier onder meer een goede invulling geven aan het overleg met organisaties in de dierlijke productiesectoren én met andere organisaties in de diervoederketen. Naast het DB  met de heren Grift, Fransen en Potijk hebben ook andere vertegenwoordigers van de mengvoerbedrijven, leveranciers van vochtrijke producten en producenten van premixen/additieven en kalvermelkpoeder zitting in het Nevedi-bestuur.

Of registreer je om te kunnen reageren.