Home

Achtergrond 7108 x bekeken

‘Ik zoek een vrouw voor een goed gesprek’

Hij had wel eerder relaties maar die liepen steeds stuk omdat de boerderij aandacht vroeg. In het begin was er alle begrip voor het bedrijf maar niet iedereen vindt het blijvend leuk als er op kerstavond een koe moet kalven. Bart zelf ook niet, maar "ik kan zo’n koe toch niet aan haar lot overlaten?"

Bart Rozijn zou dolgraag een leuke vriendin hebben om samen op de bank te zitten voor fijne gesprekken.

Wie komt er naast hem zitten?

Reageren kan hier of stuur een brief naar Boerderij, postbus 4, 7000 BA Doetinchem. Boerderij zorgt dat de e-mail of brief bij Bart terechtkomt.

Foto

 • Bart Rozijn is 28 jaar en woont in Koewacht (Zld.). Het was altijd al zijn droom om boer te worden en die droom is uitgekomen: hij gaat het bedrijf van zijn ouders overnemen.

  Bart Rozijn is 28 jaar en woont in Koewacht (Zld.). Het was altijd al zijn droom om boer te worden en die droom is uitgekomen: hij gaat het bedrijf van zijn ouders overnemen.

  Foto: Peter Roek
 • Het bedrijf telt 100 melkkoeien.

  Het bedrijf telt 100 melkkoeien.

  Foto: Peter Roek
 • Bart woont momenteel nog bij zijn ouders in. Dat gaat goed, 'ik heb lieve, makkelijke ouders." Toch zijn ze aan het zoeken naar ieder een aparte woning. "Het wordt tijd om los te komen."

  Bart woont momenteel nog bij zijn ouders in. Dat gaat goed, 'ik heb lieve, makkelijke ouders." Toch zijn ze aan het zoeken naar ieder een aparte woning. "Het wordt tijd om los te komen."

  Foto: Peter Roek
 • Bart voert een kalf. De dieren zijn zijn grote passie maar de werktijden zijn nou eenmaal geen kantoortijden. Er is begrip voor, maar het blijft lastig. "Uit mijn vriendengroep ben ik de enige met een boerderij. Als we samen gaan eten, kan ik er nooit om zes uur zijn. Ik moet immers melken."

  Bart voert een kalf. De dieren zijn zijn grote passie maar de werktijden zijn nou eenmaal geen kantoortijden. Er is begrip voor, maar het blijft lastig. "Uit mijn vriendengroep ben ik de enige met een boerderij. Als we samen gaan eten, kan ik er nooit om zes uur zijn. Ik moet immers melken."

  Foto: Peter Roek
 • De melkput is strak en modern. Het werkt er prettig.

  De melkput is strak en modern. Het werkt er prettig.

  Foto: Peter Roek
 • Bart is niet alleen maar druk met zijn bedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de bioscoop of hij luistert naar muziek. Favoriet zijn country en de Top-40. Hij leest ook graag, mits een boek hem meteen ‘pakt’ zoals ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun.

  Bart is niet alleen maar druk met zijn bedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de bioscoop of hij luistert naar muziek. Favoriet zijn country en de Top-40. Hij leest ook graag, mits een boek hem meteen ‘pakt’ zoals ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun.

  Foto: Peter Roek
 • Als Bart aan het werk is, draagt hij uiteraard zijn werkplunje, maar in zijn vrije tijd steekt hij zich in pantalon en overhemd. Hij heeft weliswaar een hekel aan shoppen (‘dat gedoe in zo’n pashokje vind ik niks’) maar een standaardspijkerbroek van de Boerenbond-winkel komt er niet in.

  Als Bart aan het werk is, draagt hij uiteraard zijn werkplunje, maar in zijn vrije tijd steekt hij zich in pantalon en overhemd. Hij heeft weliswaar een hekel aan shoppen (‘dat gedoe in zo’n pashokje vind ik niks’) maar een standaardspijkerbroek van de Boerenbond-winkel komt er niet in.

  Foto: Peter Roek
 • Voer halen voor de melkkoeien. Op het bedrijf is veel geautomatiseerd. Een eventuele partner mag wel meewerken, maar noodzakelijk is het niet. Bart houdt van vrouwen die ook een eigen leven hebben.

  Voer halen voor de melkkoeien. Op het bedrijf is veel geautomatiseerd. Een eventuele partner mag wel meewerken, maar noodzakelijk is het niet. Bart houdt van vrouwen die ook een eigen leven hebben.

  Foto: Peter Roek
 • Overzicht van het erf rondom de stallen. Hoezeer Bart ook van zijn moderne bedrijf geniet, twee keer per jaar gaat hij een weekend weg met vrienden. Dat is steevast erg leuk maar Bart is nu wel toe aan vakantie met een lieve vriendin.

  Overzicht van het erf rondom de stallen. Hoezeer Bart ook van zijn moderne bedrijf geniet, twee keer per jaar gaat hij een weekend weg met vrienden. Dat is steevast erg leuk maar Bart is nu wel toe aan vakantie met een lieve vriendin.

  Foto: Peter Roek

Of registreer je om te kunnen reageren.