Premium
"Boeren omvat in de kern werk waarbij je doorgaans zelfstandig opereert, niet in loondienst bent en verantwoordelijk bent voor het nemen en uitvoeren van beslissingen", aldus Willem Bruil. - Foto: Canva AlgemeenColumn

‘Boer zijn is meer dan een baan; het is een manier van leven’

Reacties

 1. Willem, weet je wat het is? Het is voor mensen waar het werk niet hun levenswijze is gewoon niet te begrijpen. Ik zie dat terug in je collumn. Je begrijpt het niet, en dat gaat je ook niet lukken. Het heeft ook weinig zin in een reaktie om dat uit te leggen, want dan wordt de reaktie langer dan 1500 tekens. Ik vind dat je normaal goede collumns schrijft als je schrijft over zaken waar je echt verstand van hebt. Maar probeer bij onderwerpen weg te blijven die niet bij je passen.

 2. En als reactie op Willem met een grote bek in combinatie met onkunde iedereen afzeiken.
  Met name schelden op de zeer kundige, ervaren- en eigenlijk onmisbare bestuurders (Rutte, Kaag, Hoekstra enz.), die nu allemaal afhaken en waarvoor we een zooitje als de partij van polarien dreigen terug krijgen.
  Polarien wil wel premier worden, maar dan alleen voor binnenlands “gebruik” (ha, ha).
  Gelukkig komt Timmermans terug.
  Wederom een zeer bekwaam bestuurder en zeer bekend in- en gewaardeerd door Europa.
  Dit laatste met name door de duitse europarlementarier Bloss.
  Uiteraard zullen de Italianen (bij monde van vice premier Salvini)hem niet missen, want die sjaggeraars hebben zelf ook niet zo veel op met integere, doortastende politieke (euro)bestuurders.
  We zullen zien hoe het gaan zal.
  Let op, in ieder geval is Timmermans gelukkig niet iemand die zich met de broek vol wind weg laat jagen.

 3. Tja, je hebt ook veel doorgeleerde mensen die nog geen streng strak trekken of ooit getrokken hebben, maar zelf denken dat ze enorm bijdragen of bijgedragen hebben aan de maatschappij. Mooi ieder respecteren Willem, al die eeuwige studenten in ons land winnen we ook geen oorlog mee.

Beheer
WP Admin