Akkerbouw

Nieuws 2434 x bekeken 2 reacties

Van Wenum voorzitter LTO Noord Akkerbouw

Jaap van Wenum is per 2 februari benoemd als voorzitter van de vakgroep LTO Noord Akkerbouw. Hij volgt Jaap Haanstra op, die per 2 februari zijn bestuurlijke functies van LTO neerlegt.

Van Wenum (45) is akkerbouwer in Kootwijkerbroek en lid van LTO Noord. Hij was tot eind vorig jaar senior beleidsadviseur van LTO Nederland. De laatste jaren met gewasbescherming als specifiek aandachtsterrein. Van Wenum gaat ervan uit dat zijn bestuursfunctie twee à drie dagen per week in beslag neemt.

Landelijk voorzitter LTO Akkerbouw

Inmiddels is ook de benoemingsprocedure binnen LTO Nederland van start gegaan met betrekking tot het voorzitterschap van de landelijke vakgroep Akkerbouw. Naast ZLTO-akkerbouwvoorzitter Adrie Bossers en René van de Vin van LLTB-akkerbouw is Van Wenum hiervoor kandidaat. Naar verwachting wordt de landelijke voorzitter voor 2 februari benoemd.

Laatste reacties

  • Zandboertje

    Hele goede zaak. Prima kerel hiervoor.

  • JONAS MTS

    van harte gefeliciteerd en veel succes!

Of registreer je om te kunnen reageren.