Premium Varkensvlees heeft een grondstofefficiëntie van ruim 9%. - Foto: Hans Banus 28 februari 2022 Algemeen • Nieuws WUR onderzoekt grondstofefficiëntie dierlijke productie Redactie Carolien Kloosterman redacteur Food&Agribusiness 3 Reacties Deel dit artikel: Lees ook Nieuws 28 mrt Bonentelers: nieuw prijsmodel contracten los van graanprijs Commentaar 19 mrt ‘Voer debat over vlees op feiten, polarisatie leidt tot vertraging’ Premium Column 14 mrt ‘Een smeuïge zaak over een veganistische gehaktbal’ Reacties Zou eens goed kijken wie die onderzoekers zijn. Als je niet eens rekent met de voedingswaarde van een product heb je er geen verstand van of je…. Beantwoorden Schandalig onderzoek. Vooringenomen en expres onvolledig. Denk niet dat wageningen dit durft te plaatsen in de wetenschappelijke pers Beantwoorden Ben benieuwd of STAF dit ook vind?? Beantwoorden Geef een reactie Antwoord annulerenReactie Wanneer je reageert ga je ook akkoord met de regels. Reactie plaatsen
Zou eens goed kijken wie die onderzoekers zijn. Als je niet eens rekent met de voedingswaarde van een product heb je er geen verstand van of je…. Beantwoorden
Schandalig onderzoek. Vooringenomen en expres onvolledig. Denk niet dat wageningen dit durft te plaatsen in de wetenschappelijke pers Beantwoorden
Zou eens goed kijken wie die onderzoekers zijn.
Als je niet eens rekent met de voedingswaarde van een product heb je er geen verstand van of je….
Schandalig onderzoek. Vooringenomen en expres onvolledig. Denk niet dat wageningen dit durft te plaatsen in de wetenschappelijke pers
Ben benieuwd of STAF dit ook vind??