Premium
De melktanks bij Vreba Melkvee in Vredepeel. De gemeente Venray wil dat er een eind wordt gemaakt aan de melkverwerking op het bedrijf. Foto: Hans Prinsen RundveeNieuws

Venray: last onder dwangsom voor Vreba Melkvee

Reacties

  1. Heeft hier iemand zitten slapen . Handhaving wat houd dat in . kleine overtreders lastig vallen . Hier bouwt een groot bedrijf van alles en nog wat . Niemand die dit ziet of controleert of is het zo niet willen zien om problemen met grote jongens te voorkomen . Nu bij aanvraag van groter bouwblok enz . zien ze pas wat er niet mocht staan of liggen . Dit is in mijn ogen een grote blunder van de gemeente . Dit had allang opgemerkt moeten worden . Ik geef beste Kroef helemaal gelijk . Maar van Bakel heeft al vaker zaken gedaan die niet altijd aan de regels voldeden en ten opzichte van andere boeren niet erg collegiaal .Nu kan ik mij best voorstelen dat ze denken dat zij in hun recht staan . Als je nooit op je vingers getikt wordt denk je dat je de regels en wetten naar je hand kunt zetten . Het fijt dat ze de gemeente controleurs geen toegang tot bedrijf toestonden is al een teken dat ze denken boven de wet te staan . Maar de gemeente heeft zoals ik eerder al beetje aangaf zelf dat probleem mede geschapen door niet te controleren . Als je tekeningen enz . hebt kun je al vanaf af de weg zien bij zulke grote gebouwen of deze voldoen en in bouwblok liggen . In mijn ogen staat in dit geval de gemeente niet erg strek . En denk dat dreigen met dwangsom meer beetje gedaan wordt om af te lijden van in mijn ogen gebrek aan tijdig handhaven . Het is toch onverklaarbaar dat iedereen weet dat al hele tijd melk verwerken en algemeen bekend is en de gemeente dat nu pas wil gaan handhaven.

  2. Gewoon stil leggen en handhaven die toko daar …….denk van Bakel dat ie God is of zo
    Wij moeten ook bakken met geld uitgeven aan vergunningen en jarenlange procedures………. Succes ermee zou ik zeggen

  3. Opruimen die handel, zou meteen heel het “stikstof probleem ” opgelost zijn voor de peel en kunnen gewonen boeren daar weer doorgaan!

Beheer
WP Admin