Premium
Rosanne Hertzberger (NSC) tijdens het eerste debat in de nieuwe samenstelling van de Tweede Kamer. Rechts van haar zit Harm Holman, de landbouwspecialist van NSC. - Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Dirk Hol AlgemeenOpinie

‘Rosanne Hertzberger (NSC) wil met gestrekt been Brussel in’

Reacties

  1. Helemaal mee eens, Adema c.s. verschuilen zich altijd maar achter Europa. In de handel wel gebruikelijk: ik wil wel, …… maar een partner/vrouw/man/compagnon wil niet. Maar die slappe hap in Europa verschuilt zich altijd achter “”Europa”” terwijl niemand, ook de politiek zelf niet, enig idee heeft wat Europa vind. Colums van Rosanne al vaak gelezen, nuchtere, pientere dame. Hulde !

  2. Een aanwinst voor de landbouw commissie die Hertzberger! Gelijk haar punt maken tegenover v. Campen, de Groot en Bromet. Die zijn bang dat het regeltje ‘het mag niet van Brussel’ niet meer zo makkelijk voor waarheid wordt aangenomen. Op you tube staat een fragment van haar tijdens deze commissievergadering.

  3. De deugers (in europa) moeten straks niet raar opkijken dat na wilders ook gelijksoortige partijen in duitsland, frankrijk en oost europa de winst pakken in de europese verkiezingen. Die deug-partijen moeten nu al meebewegen willen ze straks niet weggevaagd worden. Iedereen ziet dat gebeuren behalve de deugers. De europeanen zijn het zat.

Beheer
WP Admin