Premium
Foto: Ronald Hissink VarkensAchtergrond

Reststromen moeten hoofddeel voer worden

Reacties

  1. Als al die bijproducten naar de stort werden gebracht kwam er net zo veel CO2 en methaan vrij als dat het eerst door een dier gaat.Nu wordt er hoogwaardig voedsel van gemaakt en kostbare mest waar de planten weer van groeien die weer co2 opnemen en zuurstof produceren kortom een kringloop waar iets bij komt of af gaat.

  2. Als er geen vraag is, er te laag wordt geboden of de kwaliteit voor producten bedoeld voor humane consumptie niet haalt is er gelukkig nog de optie om het product als veevoer te verkopen Zonder de veehouderij zou aan het verbouwen van producten voor humane consumptie erg veel risico zitten.

  3. Als iedereen zo tegen de veehouderij is waarom zal die sector dan de rest stromen op ruimen, ik zou zeggen breng ze maar naar de stort.en als je voor die rest stomen nog moet betalen is het hellemaal een lachertje.de veehouderij moet eerst stoppen met het opruimen van reststromen dan zal je zeer snel gewaardeerd worden .

  4. En PvdDieren maar roepen 1 kg vlees kost 10 tot 15kg. graan of soja waar het regenwoud voor moet worden gekapt en 15000 liter water.Mijn beesten vreten niks wat mensen ook eten,ik heb mensen tenminste nog nooit achter een bord bostel of Citrus pulp zien zitten.

  5. Graan is ook niet altijd geschikt voor humaan gebruik: voergraan. Dat graan kun je dus ook meerekenen als reststroom.

Beheer
WP Admin