Premium
De Lely Sphere is circulair stalsysteem dat mest en urine scheidt en ammoniakemissies omzet in meststoffen. - Foto: Robert Bodde RundveeColumn

‘Rabobank en zuivelindustrie op de bres voor de boer’

Reacties

 1. Ja vind ik ook hoor Adrianus L Boom.
  Zo moeten ze ook bij iedere verstrekte hypotheek bij part. woningaankoop een warmtepomp en min. 16 zonnepanelen incl. installatie cadeau doen, en ook nog inbraakbeveiliging compleet met installatie, vind ik.
  Per slot van rekening is dat ook in hun belang, want zij verdienen er aan. Vind ik.

  1. 50% en kost niks en veel beter voor de koeien .
   Vind ik niet alleen als boer.
   Maar ik denk BIJNA heel Nederland

  2. 50% en kost niks en veel beter voor de koeien .
   Vind ik niet alleen als boer.
   Maar ik denk BIJNA heel Nederland .

 2. Dat de Rabobank en de Zuivel achter de boer staan is geen wonder, ze moeten er beide van leven. Als beide partijen de boer echt willen steunen gaan ze de consument mobiliseren via het bekent maken van de toekomstige kosten die de huishoudens bij invoering van deze sanering te betalen krijgen. Als boeren, een te kleine groep, moeten we vriendjes mobiliseren en wel een heel grote groep, die te vinden is onder de consumenten. De groep die de hogere prijzen zonder blikken of blozen kan betalen is niet zo groot als de politiek ons wil doen geloven. Daarnaast wordt het tijd dat we duidelijk maken dat minder agrarische producten betekent minder werk bij transport en verwerking. Werlkeloosheid die niet even op te vangen is door bouw o.i.d.. Kaasmaker is geen tegelzetter en een oudere procestechnoloog is geen metselaar en zal dit ook niet meer worden. Dus een nieuwe golf aan de poorten van de UWV burelen. De met miljarden uitgekochte boeren, zullen zich echt niet melden voor een omscholingstraject. Zij gaan genieten van hun gedwongen vrijetijd.

Beheer
WP Admin