Premium
Foto: Canva AlgemeenCommentaar

‘Propagandaoorlog via het bord’

Reacties

  1. Als je een leugen vaak genoeg en groot genoeg brengt dan wordt het de waarheid aldus Josef Goebbels, de propaganda minister van het derde rijk. Josefs technieken zijn niet alleen heel populair bij de vega maffia maar ook in bijvoorbeeld de klimaat industrie. Mensen zijn te dom en te lui om de feiten uit te zoeken en lopen liever met de pas mee. Daar wordt volop gebruik van gemaakt. Als je tegenwoordig een andere mening hebt dan twitter of facebook dan wordt je gecanceld.

  2. Veel burgers weten vaak te weinig van het vraagonderwerp. Voordat je dus een vraag stelt wil je de burger informeren zodat die een bedachtzaam antwoord kan geven. Die info moet wel eerlijk zijn en kloppen met de werkelijkheid. Anders krijg je het antwoord op de vraag: wil je meer of minder uitgaven aan defensie? Ant: minder. Maar als je informeert dat de russen klaar staan om aan te vallen, dan krijg je een ander antwoord.

  3. @Johan Oppewal..wat de consument wil dat hebben we gezien met de corona pandemie, de winkelschappen waren leeg, alleen vega lag ernog.
    Maar ik begrijp het wel jij wilt graag een pro PvdD verhaaltje roep toeteren, op deze linkse site.

Beheer
WP Admin