Premium
Duidelijk is dat een flinke reorganisatie nodig is binnen FrieslandCampina, en dat raakt ook de leden. - Foto: ANP RundveeAchtergrond

Onrust onder leden FrieslandCampina nog niet voorbij

Reacties

  1. Zojuist de Webinar gezien. Wat een teleurstelling. 0 informatie werd er gedeeld. Ik heb 8 vragen gesteld, er werden er 0 behandeld. Nee…..dit zal niet helpen in het herwinnen van vertrouwen.

  2. Persoonlijk heb ik Rfc steun gevraagd toen de motie om de knelgevallen te helpen in de tweede kamer aan de orde was. Een motie die financiële compensatie kon bieden aan zwaar getroffen boeren.
    Rfc wilde er niets van weten om steun uit te spreken.
    Nu een beetje zielig doen is zeer ongepast.

  3. FCDF staat niet meer achter zijn boeren , vorig jaar hier een bestuurslid aan de keukentafel gehad , kreeg een sneer uit de pan ,wij als veehouders moesten het wij gevoel uitstralen. Laten ze daar binnen het bestuur eens mee beginnen en weer voor de veehouders gaan en staan en ons niet het gevoel geven verlengstuk van de overheid te zijn ! Overal op ieder voorstel ja en amen knikken en vervolgens je stoel warm houden om zo je plek veilig te stellen ,kan me de beslissing van Wunnekink goed voorstellen

    1. Daar kan ik ook erg boos om worden,maar je word 0 gehoord ,lijkt soms of ze daar zaken doen voor Den Haag en niet meer voor ons.Diep triest word je ervan !

Beheer
WP Admin