Premium
Boeren konden meer mest uitrijden dan was toegestaan. - Foto: Michel Velderman AlgemeenColumn

‘Meedenken of frauderen’

Reacties

 1. Als iemand al behoefte heeft hier te reageren, dan is het sowieso verstandig je identiteit niet prijs te geven.
  Er lopen er onder het boerenvolk te veel rond waarbij de omschrijving “gemeen, bruut, gewelddadig” van toepassing is. Dat bleek ook overduidelijk uit het gedrag van die tractor-relschoppers. Wetteloze anarchisten hier en daar. Blijk ook uit alle mestfraude onderzoeken. Controle van de overheid ook gewoon bikkelhard nodig. Capaciteitsuitbreiding van de opsporingsdiensten verdient echt hoge prioriteit

  1. Beste lange naam controle is nodig en wie niet goed doet moet gestaft worden naar mate en omvang van ovetreding of fraude . Maar u doet net als of er alleen maar boerenvolk gemeen ,bruut geweldadig enz. is Maar boeren zijn ook een gemiddelde inwoner van Nederland . Dus wat u stelt van alle eigenschappen van de boer komen in heel de maatschappij voor . En capaciteitsuitbreiding bij opsporingsdienste zal nodig zijn . Maar een wet maken en regels maken die telkens veranderen kan voor boer en controleur ook moeilijk maken in naleving en toezicht . En dan is de vraag of meer controleurs beter is dan . Duidelijke wet die boeren kennen en controleurs ook kennen en kunnen cnotroleren bij toepassing . En dus weten waar en wanneer ze ergens moeten zijn om toezicht of te controleren .

 2. Even anders is een controleur dus moeten we voorzichtig zijn met de fraude truuks. Zonder gekheid: serieuze boeren als wij op dit forum frauderen natuurlijk niet. En controleurs zijn nodig. Het gaat erom hoe die controleurs met hun werk omgaan. Doen ze dat uit frustratie, afgunst of kwaadheid dan staan ze lijnrecht tegenover de boer. Is het uit oprechtheid en respect dan hoort het bij het leven in een gestructureerd land.

  1. Armer waarom zou een controleur stel dat ik dat ben waarom zo ik dan uit frustratie, afgunst of kwaadheid lijnrecht tegenover de boer staan. Een ieder die een beroep uitoefent dient daar achter te staan, ongeacht wat je persoonlijke mening is.
   U denkt dat ik een controleur ben maar er zijn meer opsporingsdiensten ik noem de OD van de provincie de IOD en de inspectie leefomgeving en Milieu en zo ken ik er meerdere

 3. Ach even anders als jij de ballen heb zou je het onder je eigennaam commentaar geven . Nu ben je het zelfde als de vergaderboer anoniem . Ik vind je net zo schijter als de vergaderboer.

  1. Dat zou ik wel willen maar na drie keer gegijzeld te zijn geweest en na met enige regelmaat bedreigd te zijn heb ik besloten het zo te doen, ik heb een gezin en woon buitenaf ik wens daar niet zonder afspraak bezocht te worden.
   En wat jij vind over mij boeit mij niet, ik weet wel dat de rechter mijnoptreden als moedig kwalificeerde dat zegt me meer dan wat jij over me vindt.

  2. Mensen die drie keer gegijzeld worden en met enige regelmaat bedreigd, doen iets niet goed. Wat is er loos met jou?

 4. Vergaderboer jij bent een hele slechte verliezer en ik hoef je niet te zeggen waarom ik wel als je van mening bent, (Dat was niet meer adviseren op de grens, maar er overheen. Daar kwam de overheid met zijn controleurs achter), dan had je dus diep moeten buigen met de pet af voor de controleurs, jij weet net zo goed als ik dat de NWVA met een groot tekort werkt aan controleurs en dat de materie dermate complex is dat iemand die veroordeeld wordt tot gevangenisstraf het wel heel erg bont gemaakt heeft. Kijk ik loop lang genoeg mee om te weten dat diegene die hoger in de hiërarchie zitten doorgaans buiten schot blijven en dat ze de schade afwentelen op een boertje die er vanuit dat ze een goed advies kregen
  MAAR JE TOON VERGADERBOER DIE JE AANSLAAT IS BENEDEN ALLE PEIL/ en bereid je alvast maar voor er komt binnen niet al te lange tijd nog een aanzienlijke fraudezaak voor dus doe niet voorkomen dat dit een uitzondering was want jij weet dat diegene die adviseert omtrent de mestwet niet vies van fraude is .

  1. Ach even anders als jij de ballen heb zou je het onder je eigennaam commentaar geven . Nu ben je het zelfde als de vergaderboer anoniem . Ik vind je net zo schijter als de vergaderboer

  1. Maar ga dan niet liggen huilen en vragen om strafvermindering wees dan ook een kerel

  2. Armer: Er is niets loos met mij maar met de sector waar ik in werk.
   Iemand die controleert op normen die in de wet zijn vastgelegd wordt niet overal met open armen ontvangen, wij doen het wel goed want we handhaven de Wet maar er zijn regelmatig een aantal met een laag IQ die daar denken met geweld tegen in te moeten gaan. Maar Armer met mij hoef je geen medelijden te hebben, ik wordt voor het uitoefenen van mijn functie vorstelijk betaald en ben best bereid mijn handelswijze uit te leggen maar niet bij mij thuis.

Beheer
WP Admin