Premium
LTO kiest voor een nieuwe koers, met een focus op een gebalanceerde krimp van de veestapel. - Foto: Ton Kastermans Fotografie RundveeColumn

‘LTO’s wending: nieuwe koers melkveehouderij’

Reacties

  1. @vergaderboer….in Afrika zoeken ze nog mensen met een heldere visie op het agrarische dossier…ik denk dat met u kwaliteiten hier de geschikte persoon voor bent….succes bij de sollicitatie

  2. Ik zou nooit ergens een handtekening onder zetten. Je legt je dan ergens aan vast zonder dat je de toekomst kent. Als je moét tekenen dan alleen na leden- akkoord én voor een korte periode zodat je daarna weer vrij bent.
    De verwachting is dat er in 2030 veel minder vee zal zijn in nederland maar dat is een verwachting. Daar mag je geen handtekening voor zetten als lto.

  3. Ja bij lto houden ze van ‘gezamenlijkheid ‘ het 65% eiwit van eigen grond plan is ook afgezwakt naar gezamenlijkheid. Nu mestafzet duur gaat worden nog ff een kunst(mest plan in gezamenlijkheid, samen sterk o nie dan.

  4. Vergaderboer kijkt teveel naar RtL Boulevard. Ik zou niet zo pretenderen ergens ‘zeker’ van te zijn als je geen getuige bent geweest of zelfs niemand hebt gesproken. Sterker nog ik weet zeker dat je verbaasd zou zijn.

Beheer
WP Admin