Partner
Krijg zonder moeite SDE++ subsidie - Foto: Zonnepanelen op het Dak AlgemeenPartner

Krijg zonder moeite een SDE++-subsidie

Geld verdienen met zonnepanelen? Vraag dan SDE++-subsidie aan en verdien op drie manieren geld.

Dit najaar biedt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) weer de mogelijkheid tot het aanvragen van een SDE++-subsidie. Deze interessante regeling maakt het voor agrariërs financieel aantrekkelijk om een extra inkomstenbron te generen.

Het aanvragen van een subsidie is eenvoudig: Zonnepanelen op het dak B.V. neemt dit werk gratis en vrijblijvend van je over.

Verdien geld op 3 manieren

Je verdient met een SDE++-subsidie op drie manieren geld:

  1. Allereerst ontvang je dankzij SDE++ een bedrag van maximaal 8 cent op je rekening voor elke opgewekte kWh zonne-energie; en dat voor een periode van 15 jaar.
  2. Door de energie die je opwekt zelf te gebruiken, bespaar je geld op je stroomrekening.
  3. Je verkoopt de stroom die je niet nodig hebt voor je eigen bedrijf aan het energienet.

Voorwaarden SDE++-subsidie

Logischerwijs kun je niet zomaar een subsidie aanvragen. Er zijn bepaalde eisen waaraan je als aanvrager moet voldoen. Zo is het aanvragen van een SDE++-subsidie alleen mogelijk voor een ondernemer met een grootverbruikersaansluiting (een aansluiting groter dan 3 x 80A), of voor de ondernemer die hiernaar wil verzwaren.

Daarnaast is het belangrijk dat de aanvrager beschikt over een positieve transportindicatie. Met een positieve transportindicatie geeft de netbeheerder aan dat er voldoende capaciteit is op het net om de opgewekte stroom te kunnen verwerken. Vraag je een SDE++-subsidie aan via Zonnepanelen op het dak B.V., dan regelen wij deze transportindicatie gratis voor jou.

Goed geregeld

Het is ook van belang dat je RVO ervan overtuigt dat de installatie haalbaar is: de financiering is geregeld, de dakconstructie kan het gewicht van de panelen dragen en de overige vergunningen zijn in orde. Ook moet duidelijk zijn hoeveel opgewekte energie je denkt zelf te gaan gebruiken, RVO bepaalt aan de hand hiervan uw voorschot. 

Hulp bij papierwinkel

Het aanvragen van een subsidie wordt vaak niet als het leukste werk ervaren. Er moet van alles worden aangeleverd om een aanvraag compleet te maken. Bovendien wordt terminologie gebruikt waarin niet iedereen thuis is.

Zonnepanelen op het dak B.V. heeft jarenlange ervaring met het aanvragen van subsidies. Het bedrijf biedt deze dienst kosteloos en vrijblijvend aan en treedt daarbij op als intermediair. De subsidie blijft hierdoor op je eigen naam staan.

Ook regelt de zonnepanelenspecialist mogelijke verzwaringen en staat hij in nauw contact met de verschillende netbeheerders. Elk jaar weer blijkt Zonnepanelen op het dak B.V. succesvol te zijn met aanvragen van een SDE++-subsidie.

Wees op tijd met aanvragen

In oktober gaat de SDE++-subsidieronde 2021 open; een spannend moment voor ondernemers die graag in aanmerking willen komen voor deze financiële tegemoetkoming. De SDE-subsidieronde kent vier fases. Hoe later je de subsidie aanvraagt, hoe hoger het maximale bedrag waarvoor je subsidie kunt aanvragen. Maar het is zaak is om op tijd te zijn want de subsidie is populair.

Ga dus snel naar de website van Zonnepanelen op het dak B.V. en laat de zonnepanelenspecialist de aanvraag van een SDE++-subsidie voor je doen. Wil je liever zelf jouw subsidie aanvragen? Ook dan helpt Zonnepanelen op het dak B.V. je graag op weg middels een stappenplan. Dit plan is gratis te downloaden op de website van Zonnepanelen op het dak B.V.

Gebruik de beschikking op tijd

Afhankelijk van de grootte van de subsidieaanvraag, heeft een ondernemer na goedkeuring (het moment dat hij een subsidiebeschikking krijgt) 1,5 tot 3 jaar de tijd om zonnepanelen te installeren. Na deze tijd verloopt de beschikking. Heb je al een SDE++-beschikking, maar daar nog niets mee gedaan? Pas dan op dat de subsidiebeschikking niet verloopt!

Benieuwd wat je kunt verdienen door te investeren in zonnepanelen? Maak met deze Online Calculator een gratis berekening. Of vraag vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoeveel rendement je kunt halen uit zonnepanelen op jouw dak.

Beheer
WP Admin