Partner
Wil je investeren in een zonnepaneleninstallatie, vraag dan SDE++-subsidie aan in oktober. AlgemeenPartner

Subsidieregeling SDE++ in oktober van start

Subsidieronde SDE++ gaat 5 oktober open. De populaire subsidie zorgt voor financiële steun bij de investering in zonnepanelen.

 

Het investeren in een zonnepaneleninstallatie is een mooie manier om bij te dragen aan een duurzame wereld, maar het moet financieel wel aantrekkelijk zijn. Zonder subsidies redt een ondernemer het niet. Een SDE++-subsidie maakt een investering in zonnepanelen aantrekkelijk.

Verdien geld

Met een SDE++-subsidie verdient een zonnepaneeleigenaar op drie manieren geld:

  • Je ontvangt maximaal 8 cent per opgewekte kWh zonne-energie.
  • Je bespaart op je stroomrekening omdat je zelf je energie opwekt.
  • De stroom die niet wordt verbruikt verkoop je aan jouw energiebedrijf (netlevering).

Economisch verhaal

Akkerbouwer Jeroen Schutte heeft een akkerbouw- en bloembollenbedrijf in Nagele. Ook hij heeft middels SDE++-subsidie in zonnepanelen geïnvesteerd. Iemand die veel stroom verbruikt in zijn bedrijf, moet investeren in zonnepanelen volgens Schutte. Duurzaamheid vindt hij een belangrijk onderwerp. “Ik wil mijn footprint zo laag mogelijk houden, maar het blijft natuurlijk een economisch verhaal. Wij agrariërs kunnen niet zomaar onze producten duurder maken omdat we zo duurzaam bezig zijn.”

Wees op tijd

In oktober 2021 gaat de SDE++-subsidieronde open. Wil je net als Schutte investeren in een zonnepaneleninstallatie? Dan is het belangrijk om op tijd te zijn om niet achter het net te vissen, want de subsidie is populair. Zonnepanelen op het dak B.V. vraagt gratis en vrijblijvend een SDE++-subsidie voor je aan. Laat daarvoor je gegevens achter op de website.

Boer met uw dak

Agrariërs hebben ruimte op de daken. Zonnepanelen liggen op het dak en wekken energie op. Het is een investering die weinig werk en onderhoud vergt. Dat maakt investeren in zonnepanelen interessant.

Benieuwd wat jij kunt verdienen door te investeren in zonnepanelen? Maak met de Online Calculator een gratis berekening. Enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een offerte op bij Zonnepanelen op het dak B.V. om te ontdekken hoeveel rendement zonnepanelen u kunnen geven.

 

Beheer
WP Admin