Premium
RundveeColumn

‘Gecombineerde opgave: onnodig gepriegel over details’

Reacties

  1. Heeft niet met den haag te maken maar met brussel. Jullie in ned hebben geluk: in frankrijk is dit allemaal in voorgaande jaren al gedaan. Alle landschapselementen en alle heggen staan genoteerd. Doe je dat zelf dan valt het mee want dan teken je ze zuinig in; laat je dat intekenen hier doen door (rijks)voorlichting of boekhouder ( door de meeste boeren) dan ben je nat. Die ‘invulburo’s’ nemen mensen aan om boeren te helpen met invullen en als de invultermijn voorbij is worden ze aangenomen door de overheid om het te controleren. Ik zag dit jaar dat onze hele boerderij een x aantal meters heg en sloot heeft. Staat allemaal in je dossier. Sloten dempen of heggen rooien is verleden tijd. Een individuele boom die je nog eens wilt omdoen moet je vooral niet opschrijven. Ook zie je dat je kaartjes anders ingetekend zijn dan dat jij wilt. Heeft er iemand van de overheid aan je land geknabbeld. Zie je dat niet dan is het de nieuwe werkelijkheid.

  2. Dit is weer een voorbeeld van communistisch Nederland . Overal de baas willen zijn en alles onder controle willen hebben.

  3. marja, het nut van bufferstroken zal zeer weinig tot niets bij dragen aan de waterkwaliteit. het zou echt efficienter zijn als 80 % van alle ganzen geruimd zou worden…..

Beheer
WP Admin