Webinar: Tips voor Toprendement

Je bent dagelijks bezig met het verbeteren van je bedrijfsrendement! Hierop zijn vele factoren van invloed.  Boerderij helpt je in dit webinar, samen met Agrifirm, met tips en handvatten op 3 specifieke gebieden om je bedrijfsrendement te verbeteren.

In dit webinar gaan specialisten in op vragen, maar ze geven vooral praktische tips en handvatten.

Inzicht in de transitie van je koeien geeft je een duidelijk beeld van de huidige gezondheidsstatus van je melkveekoppel. Gerichte keuzes die je nu maakt op gebied van verbetering van de transitie van je koeien dragen bij aan het verbeteren van de gezondheid van je veestapel. Een transitie specialist geeft je nuttige tips. Een ondernemerscoach geeft je praktische handreikingen en tips voor de korte en lange termijn over ‘Hoe kom ik als ondernemer in beweging’. Afsluitend vertelt specialist hoe je je financiële situatie kunt monitoren, maar hij geeft ook tips over ruwvoer en je bemestingsplan. Dit zijn belangrijke instrumenten die je kunt inzetten voor een beter rendement op je bedrijf.

Door te sturen op diergezondheid, ondernemerschap en planning & resultaat ben je in staat het rendement van je bedrijf te verbeteren.

Meld je nu gratis aan en kijk het webinar op 21 april live mee.

 

Sprekers

Ryan van Egmond
Transitiespecialist/dierenarts Agrifirm

Ryan geeft nuttige tips over diergezondheid en over Transitie. Dit alles ter verbetering van de gezondheid van je veestapel.

Roelof Jacobi
Ondernemerscoach Agrifirm Exlan

Tijdens het webinar geeft Roelof praktische handvatten voor een beter rendement die gericht zijn op jou als melkveehouden én als ondernemer.

Kees Magré
Adviseur Mest en Mineralen Agrifirm Exlan

Kees geeft tips voor monitoring op verschillende vlakken die leiden tot een beter resultaat op het boerenbedrijf.

Liza Bruggeling
Online editor Boerderij & Food&Agribusiness

Partners

Exclusieve partner:

Beheer
WP Admin