Grasdag 2021 drive-in

Machines, workshops van experts, demo’s en stands, op het gebied van graswinning is de Grasdag dé plek waar je moet zijn voor alles over graswinning en goed ruwvoer. Dit jaar een speciale editie van de Grasdag 2021, via een Drive-in krijg je dit jaar letterlijk een inkijkje op een melkveebedrijf en rij je over het erf. Een interessante route die je in je auto over het erf aflegt, alleen of samen met andere personen uit je huishouden. Een uniek evenement van Boerderij en Trekker over gras

Programma

Tijdens de Grasdag Drive-in werken we met tijdsslots van 1,5 uur per groep auto’s. Als bezoeker schrijf je jouw auto in voor één tijdsslot, in de auto mogen meerdere personen uit een huishouden plaatsnemen
.
Tijdens dit tijdslot rij je met je auto opeenvolgend langs verschillende onderdelen. Na een kop koffie en wat lekkers in de catering drive-in bezoek je de machinestraat en de stands, vervolgens woon je de live demonstraties bij en de workshops waarna de route wordt afgesloten met een kiss and ride.

Start tijdsslots: 9.30 / 10.30 / 11.30 / 12.30 / 13.30 / 14.30 / 15.30

Stands

De partners van Grasdag krijgen een eigen stand waar zij hun producten kunnen laten zien en hier meer informatie over kunnen geven. Met de auto rij je langs deze stands op.

Demo’s

Vanuit de auto kun je live demonstraties volgen. Via een koptelefoon krijg je informatie over verschillende machines.

Praktijk workshops

Aan het einde van de route zijn er drie verschillende routes waar je uit kunt kiezen. dit zijn praktische workshops die gericht zijn op goed ruwvoer en gras. Deze workshops kun je vanuit de auto volgen door middel van een koptelefoon. Je krijgt hierbij live toelichting.

Machinestraat

Tussen het programma door rij je met de auto nog door een machinestraat, waar verschillende trekkers en hooibouw machines staan.

Kiss and ride

Aan het einde van de route is er een moment om op afstand, vanuit de auto, bij te praten met een van de bedrijven tijdens de ‘kiss and ride’.

Corona regels

Als organisatie houden wij de berichtgeving rondom Covid-19 nauwlettend in de gaten. Al onze live evenementen worden georganiseerd met inachtneming van de laatst geldende regels rondom Covid-19. Om deze reden organiseren we in 2021 een Grasdag Drive-in waarbij we bezoekersstromen goed kunnen reguleren:

  • Alle bezoekers melden zich vooraf online aan voor een tijdvak
  • Bezoekers leggen een vaste rij route af in hun eigen auto
  • Eén huishouden per auto
  • Zeer ruime opzet tussen stands en machines met minimale bezetting
  • Extra veiligheidsaspecten bij de organisatie

Partners

Founding partner  

 

Initiatiefnemers

                            

Locatie

Boerderij Appelscha

Adres: De Maden 4, 8426 AB Appelscha

Contact

De organisatie van Grasdag 2021 is in handen van Boerderij Events. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met:

 

Indi Kloet Overbeeke, Portfoliomanager

indi.kloet.overbeeke@misset.com

+31 (0)6 – 300 605 53

 

Voor alle logistieke vragen:

Sophie ten Broek, Event Coördinator

sophie.ten.broek@misset.com

+31 (0)6 82 75 25 97

 

Voor vragen over uw aanmelding of factuur

 Aanmeldingen.Events@misset.com
 +31 (0)314 35 8105

Meld je hier aan!

Binnenkort kun je je aanmelden voor Grasdag Drive-in 2021. Houd de website in de gaten!