Partner
Kiwatt slaat de overcapaciteit van je zonnepanelen op in een batterij. Je bepaalt zelf wanneer deze opgeslagen energie wordt vrijgegeven. – Foto: Kiwatt AlgemeenPartner

Maximaal gebruik van zonnestroom met de Kiwatt Batterij

De elektrische apparaten in je bedrijf zijn ’s nachts hard aan het werk. Hoe mooi zou het zijn als je hiervoor de elektriciteit kan inzetten die je overdag hebt opgewekt?

Je bespaart hierdoor direct op de energierekening en je maakt maximaal gebruik van je eigen opgewekte energie. Hoe je dit mogelijk maakt? Met een Kiwatt Batterij.

Wat doet de Kiwatt Batterij?

Kiwatt slaat de overcapaciteit van je zonnepanelen op in een batterij. Je levert dus niet standaard meer terug aan het net en voorkomt zo netcongestieproblemen. In plaats daarvan maak je zelf maximaal gebruik van je eigen opgewekte zonnestroom.

Je bepaalt zelf wanneer deze opgeslagen energie wordt vrijgegeven aan je elektrische apparaten of dat je energie op een piekmoment gunstig verkoopt aan het net. Kiwatt laat je dus ook kennismaken met handel op de energiemarkt, een extra verdienmodel voor je bedrijf.

Nederlands product

De Kiwatt Batterij is een Nederlands product. Ook onze software ontwikkelen wij in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat wij het energieopslagsysteem perfect kunnen afstemmen op het Nederlandse weer en klimaat en je goed kunnen adviseren over het algoritme van Kiwatt. Heb je na de installatie nog aanvullende wensen? Dan staat onze Nederlandse supportafdeling voor je klaar.

Lokale service

Jouw Kiwatt-batterij wordt door een lokale installateur geplaatst. Inmiddels werken in Nederland al 51 dealers die zijn opgeleid tot erkende Kiwatt-dealer. Deze installatie vindt binnen een dag plaats en van tevoren bepalen wij samen met jou wat de beste locatie is op je terrein. Je vindt al onze dealers op kiwatt.nl.

Bezoek onze stand D111 op de RMV in Gorinchem! Wij tonen u graag ons energieopslagsysteem en nemen de tijd voor een kennismakingsgesprek.

Kijk voor meer informatie op www.kiwatt.nl

Beheer
WP Admin