Premium
Foto: ANP RundveeNieuws

CBb: fosfaatwetgeving biedt voldoende rechtsbescherming

Reacties

  1. @Schhuts. Niet de regelgeving zit fout, maar het ambtelijke vermogen om burgers zijn fouten te laten hersellen of om extra uitleg te vragen over Het Waarom van de antwoorden op de vragen. Een wet is goed als hij voor een ieder te begrijpen en na te leven is, anders zou ik denken dat de uitvoerder van de wet, deze wet terug moet sturen naar de makers voor reparatie. Het feit alleen al dat de burger wordt geacht om via de rechtbank zijn recht te halen wegens een niet doordachte wetgeving is onbehoorlijk.

    1. Meneer Riel u maakt een denkfout, de regelgeving is goed of fout meer mogelijkheden zijn er niet ambtenaren die deze regelgeving moeten controleren hebben geen andere mogelijkheid dan de situatie te toetsen aan de Wet. Dus is de conclusie de Wet deugt niet en dat gaan we de komende tijd veel meer meemaken met een stel populisten als BBB Ja21 FvD en noem ze maar op, ik ben niet de jongste meer en ik kan gerust stellen dat de sector door deze dwaze keuzes het onheil over zichzelf afroept.

  2. Ik zou deze rechters willen aanraden om naar de uitzending van buitenhof te kijken va 8-12-2019 .de gasten van Boxtel en huidig ombudsman van Zutphen .de laatste legt uit dat hij in zijn vorige baan als rechter bij cbb alles moest afwijzen van boeren die het zogenaamde groene waren vergeten aan te vinken bij glb aanvraag en dat hij het hiermee heel moeilijk had gehad. Dit als voorbeeld van dat er veel meer mis was in de regelgeving. Dit interview is gewoon terug te vinden op internet. Kijk en huiver.

    1. Schuts dat niet iedereen even gelukkig was met de ruimte die de rechters hadden was enigsins waar maar jij vertelt bij lange na niet het hele verhaal en dat noem ik misleiding.

Beheer
WP Admin