Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

Veel vragen op drukbezochte POV-avond

Het actieplan Vitalisering Varkenshouderij heeft veel vragen opgeleverd onder de leden van de POV, de Producenten Organisatie Varkenshouderij. Dat zei de woordvoerster van de organisatie na afloop van de drukbezochte ledenvergadering in Westervoort, maandagavond.

De POV-bijeenkomst in het Gelderse Westervoort duurde langer dan beoogd, tot half twaalf. Over de uitkomst ervan werden geen mededelingen gedaan, evenmin als over het vervolgtraject. Onduidelijk is dus nog of voldoende leden zich kunnen vinden in het plan.

Volgens een van de aanwezigen in de zaal waren zo'n 250 mensen komen opdagen, maar dat aantal wil de organisatie bevestigen noch ontkennen. Ook de aanwezige POV-leden wilden na afloop niet met de pers praten.

Onduidelijk is dus nog of voldoende leden zich kunnen vinden in het plan.

Actieplan Vitalisering Varkenshouderij uitgelekt

Het actieplan lekte afgelopen vrijdag uit via Boerderij. Veel POV'ers uitten hun ongenoegen daarover.

Laatste reacties

  • Snel

    Leven van de sector en een loopje nemen met de belangen van de sector, waarom zou je dan nog abonnee blijven van Boerderij ?

  • BW

    Helemaal mee eens Snel.

Of registreer je om te kunnen reageren.