Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

Grote brand bij Booijink Veevoeders

Luttenberg - Op vrijdagavond is de productielocatie Luttenberg van Booijink Veevoeders getroffen door een grote brand.

De oorzaak van de brand is niet bekend en de materiële schade is aanzienlijk, zo meldt het veevoerbedrijf zelf in een persbericht. De overige productielocaties, Raalte en Rijssen, zijn niet getroffen en draaien normale productie.

De directie zegt in gesprek te zijn met diverse partijen en neemt maatregelen om levering van veevoer naar haar klanten direct na het weekend en de periode daarna te garanderen.

"Als solide familiebedrijf hebben we de koppen direct bij elkaar gestoken", aldus de directie. "Onze eerste zorg is om zo snel mogelijk onze klanten zekerheid te bieden dat ze volgende week gewoon hun veevoer krijgen. Dat gaat ons lukken, dat garanderen wij. Gelukkig hebben wij nog twee productielocaties die gewoon doordraaien en wij kunnen leunen op een stevig netwerk van partners".

Eén reactie

  • Tearpoal

    Een brand is niemand te gunnen. Maar er is wel een behoorlijke productieovercapasiteit in de veevoersector, dus een çollega'vinden is niet zo moeilijk. Ook gezien er in een aantal veesectoren negatieve rendementen gedraaid worden, is het toch wel een beetje aan een dood paard trekken met al deze productie capasiteit.

Of registreer je om te kunnen reageren.