Rundveehouderij

Nieuws

Hochwald gaat samenwerken met Schwälbchen

De Duitse zuivelaars Hochwald en Schwälbchen Molkerei gaan samenwerken bij de productie van lang houdbare melk.

Tevens gaat Schwälbchen 20 miljoen kilo rauwe melk leveren aan Hochwald. Dat hebben de partners vastgelegd in een intentieverklaring. De samenwerking wordt op zijn laatst met ingang van 2017 in praktijk gebracht.

Complete productie lang houdbare melk naar Hochwald

Schwälbchen draagt de volledige productie van de lang houdbare melk over aan Hochwald. Dat levert beide bedrijven voordelen op. De logistiek wordt verbeterd en de benutting van de productiecapaciteit geoptimaliseerd, melden de zuivelaars. Beide bedrijven blijven zelfstandig, voor de leveranciers verandert er niets.

Of registreer je om te kunnen reageren.