Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

Peter Broeckx nieuwe voorzitter CRV

Arnhem - Peter Broeckx (51), melkveehouder in het Vlaamse Dessel, is de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van fokkerijorganisatie CRV. Hij volgt daarmee Kees Gorter op die in augustus vorig jaar onverwacht vertrok.

In de tussentijd is de functie tijdelijk waargenomen door Noël van Leeuwe, de inmiddels afgetreden commissaris van de raad van commissarissen en voorzitter van de raad van bestuur van VRV. Voor beide functies was hij statutair aftredend en niet herkiesbaar.

Broekx werd op 12 maart benoemd, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, samen met nog twee nieuwe leden van de raad van commissarissen: Kurt Faes (45) uit Meer (België) en Linda de Groot (48) uit Rossum.

Laatste reacties

 • NoordHollander


  de nieuwe man is een volgeling van huyberts het is haast onacceptabel dat kees gorter geen normale verklaring aflegt omtrent zijn terugtreden

 • NoordHollander

  <h1>Bij de zwijgplicht voor Cees Gorter zal wel een vette bonus horen!!!</h1>

 • Mozes

  Ik denk dat de nieuwe opmaakmogelijkheid voor reacties niet bedoelt is om op bovenstaande manier te reageren. 

 • JRC

  Met Peter Broeckx hebben ze een super opvolger.

Of registreer je om te kunnen reageren.