Rundveehouderij

Nieuws 1066 x bekeken

NRM-deelname krijgt vorm

Op vrijdag 27 juni worden tijdens de NRM op 27 juni een twintigtal dochtergroepen aan het publiek gepresenteerd. De eerste aanmeldingen zijn binnen.

WWS toont dochters van de zwartbonte stieren Bookem en Atwood. KI Kampen brengt de roodbonte Talentino en zwartbonte Leonidas. GGI zet dochters van zwartbonte Lonar voor het voetlicht en brengt ook een demonstratiegroep Brown Swiss. CRV levert de meeste dochtergroepen. Bij zwartbont zullen dochters van Atlantic, Goldmar, Jeroen, Gofast en Cricket te zien zijn naast de roodbonte groepen van Brooklyn, Fidelity, Windstar en Kodak. Ook verzorgt CRV twee demonstratiegroepen van MRIJ en Fleckviehkruislingen.

Voor de individuele keuring op zaterdag 28 juni is plaats voor 145 zwartbonte en 73 roodbonte koeien. In totaal zijn rond 800 zwartbonte en 250 roodbonte koeien aangemeld.

Of registreer je om te kunnen reageren.