Rundveehouderij

Nieuws 1454 x bekeken

Nieuw verkoopkantoor FrieslandCampina in Zuid-Amerika

Amersfoort - FrieslandCampina Ingredients opent deze maand een nieuw verkoopkantoor in het Braziliaanse Sao Paulo. Vanuit dit nieuwe kantoor kan FrieslandCampina beter inspelen op de groeiende vraag naar ingrediënten en complete kindervoedingen van klanten in Zuid-Amerika.

De businessgroep Ingredients ontwikkelt hoogwaardige ingrediënten uit melk en wei voor gebruik in kindervoeding, voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Roelof Joosten, directeur van Ingredients: "Als producent van ingrediënten willen we onze klanten goed van dienst zijn. Daarvoor is het noodzakelijk om in hun nabijheid een vestiging te hebben."

Er gaan ongeveer tien mensen werken vanuit het nieuwe kantoor.

Of registreer je om te kunnen reageren.