Rundveehouderij

Nieuws

Campina en Mona genomineerd voor merkprijs

Rijswijk – Twee merken van FrieslandCampina zijn genomineerd voor de titel Merk van het Jaar, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI).

Het gaat om Campina en Mona, die beiden meedingen in de categorie 'zuivel, kaas en geelvetten' en daarnaast kans maken op de overkoepelende prijs. De derde genomineerde in de zuivelcategorie is het merk Almhof van Müller Nederland. Vorig jaar ging Mona er met de zuivelprijs vandoor, en werd groenteverwerker HAK gekozen tot Merk van het Jaar 2013.

De nominaties zijn tot stand gekomen op basis van een grootschalig consumentenonderzoek aldus het FNLI, en zijn beoordeeld op kwaliteit, innovatie en expressiviteit. De winnaars worden 30 oktober bekendgemaakt.

Of registreer je om te kunnen reageren.