Rundveehouderij

Foto & video 26400 x bekeken 3 reactieslaatste update:26 sep 2016

De opvolger: 'Presentaties geven, dat vind ik leuk'

De 26-jarige Kim Molendijk brengt haar studie commerciële economie in de praktijk in de agrarische sector.

Kim is samen met haar vader het gezicht naar buiten toe en ze verzorgt o.a. de communicatie, de PR en presentaties op demodagen.

Als ik het bedrijf overneem verander ik ...

"Niets. De huidige opzet is goed. We staan dicht bij de praktijk, en omdat we een kleine bezetting hebben, zijn de lijnen kort en duidelijk. Dat alles is onze kracht en daar wil ik niet van af stappen. Misschien dat ik het assortiment op termijn iets zou willen uitbreiden, maar maïs zal het belangrijkst blijven, dat is onze basis."

Over vijf jaar ...

"Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ik hoop dat het bedrijf de huidige weg vervolgt van gestaag blijven groeien."

Dit artikel is te lezen in Boerderij 46 van 9 augustus 2016 en is onderdeel van de rubriek De opvolger. Ook meedoen? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@reedbusiness.nl.

Laatste reacties

  • info36

    Zonder je ouders had je dit niet gehad dus hoef je eigen niet te schamen om hen als grootste voorbeeld te noemen. Schijnt tegenwoordig not done te zijn. Belachelijk.

  • puddingbroodje

    Hey info 36 moet ze een eerlijk antwoord geven of een maatschappelijk wenselijk antwoord?

  • kleine boer

    Info 36 Zonder bank hadden vele ook niet gehad wat ze nu hebben noemt toch ook niemand als grootste voorbeeld. Tis al super dat ze het aandurft verder te gaan en samen werkt eerlijker kan niet .

Of registreer je om te kunnen reageren.