Pluimveehouderij

Nieuws 1 reactie

De Haan benoemd als voorzitter NVP

Heteren - Hennie de Haan wordt per 1 januari de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP). De extra ledenvergadering van de NVP, dinsdagavond bijeen in Heteren, ging per acclamatie akkoord met haar benoeming.

De Haan wil de komende tijd werk maken van het imago van de Nederlandse pluimveesector en de agrarische sector in zijn algemeenheid. "We zijn in Nederland nauwelijks trots op onze agrarische sector en op onze boeren. Daarover heb ik me regelmatig verbaasd. We mogen trots zijn op onze sectoren. We doen het niet zo slecht. Ik wil er aan werken om een zo duurzaam mogelijke en bedrijfseconomisch verantwoorde sector in de lucht te houden."

Eén reactie

  • red

    Hopelijk haalt de Haan de bezem door achter kamertjes en laat ze zich niett beinvloeden door slagers en voerboeren, deze hebben mensen in dienst om je voor hun te winnen (glade mooi praters) Luister naar de sectoren.

Of registreer je om te kunnen reageren.