Mechanisatie

Nieuws

RMH's nieuwe Vulcan-voermengwagen

Stoevelaar Machinery uit Stegeren (Overijssel) heeft een nieuwe model RMH-zelfrijdende voermengwagen in het programma. Het is de Vulcan, met 1 verticale mengvijzel. Hij is 4-wielgestuurd en heeft een Volvo Penta TAD870 Fase IV-motor.

Deze 6-cilinder krachtbron levert een vermogen van 218 pk. De wagen heeft een 200 centimeter brede frees met een 650 millimeter brede rubber invoerband. Hij is 2-zijdig lossend via een losband. De assen zijn van Carraro, met hydraulische vering met extra schokdempers en 385/65 R22.5-banden.

De Vulcan is leverbaar van 14 tot 20 kuub. Er zijn meerdere opties, zoals edelstaal in de mengbak en op de vijzel of een spiraalfrees met edelstalen drum. Ook 4-wielaandrijving en 40 kilometer per uur snelgang zijn mogelijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.