Mechanisatie

Nieuws 2005 x bekeken

11 Claas Disco's

Harsewinkel (D) - Claas toonde onlangs elf nieuwe modellen van de Disco-schijvenmaaier. Hart van deze serie vormt de Max Cut-maaibalk.

Vorig jaar introduceerde Claas al 28 modellen met deze balk. Nieuw zijn onder meer drie achtermaaiers met zijaanbouw, in werkbreedtes van 260, 300 en 340 cm. De beide kleinste modellen koop je desgewenst met kneuzer. Ook nieuw is de 3150 Disco F, een frontmaaier met van 300 cm werkbreedte. De maaier heeft een eenvoudigere aanbouwbok dan de vorig jaar geïntroduceerde 3200. Hij is korter, heeft een lichter frame en slechts één draaipunt voor de bodemaanpassing. Verder toonde Claas de Disco 1100 C Business. Dit is met 10,70 m werkbreedte de grootste triplemaaier met kneuzers op de markt.

Of registreer je om te kunnen reageren.