Mechanisatie

Nieuws 4945 x bekeken

Vlastuin neemt Westrenen Kesteren over

Kesteren (Gld.) - De Vlastuin Groep neemt de vestiging in Kesteren van de failliete John Deere-dealer Westrenen over.

Vlastuin, in de landbouw bekend van de D-Tec en Vlastuin-mesttrailers en mestmonstername-apparatuur, slaat hiermee twee vliegen in een klap. Het zocht uitbreiding van de eigen servicewerkplaats en vond die in de schuin er tegenover gelegen vestiging van Westrenen. Daarnaast ziet het kansen om te groeien in de landbouwmechanisatie. John Deere heeft een hoog marktaandeel in de regio, dat biedt perspectief.

Vlastuin gaat als subdealer fungeren onder Staadegaard. Verder wil het onder meer JCB-bouwmachines opnemen in het pakket. Vlastuin neemt ook enkele werknemers over van Westrenen. Het bedrijf gaat verder onder de naam Vlastuin mechanisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.