Mechanisatie

Nieuws 3941 x bekeken

Sleutelen met TREKKER

Doetinchem (Gld.) – Een monteur is nooit te oud om te leren. Daarom organiseert je lijfblad TREKKER samen met de Fedecom Academy en andere kennisbastions in de landbouwmechanisatie het TREKKER Sleutel Event. Bedoeling: goede mecaniciens bijspijkeren tot betere, en de betere opwerken tot het neusje van de zalm. Sleutel aan jezelf! Doe mee!

Wat is er nou leuker dan in een clubje met gelijkgestemde mechanisatiegekken te werken aan uitbreiding van je vakmanschap? Geen droge kost, maar hands-on de diepte in. Of het nou gaat om snel de correcte diagnose stellen, uitlijnen van assen, de ins and outs van de hydrauliek of de hoed en de rand van Isobus-techniek: in ons cursusaanbod zit ook wat voor jou.

Het Sleutel Event vindt plaats op vrijdag 3 juli 2015, locatie is het PTC+ in Ede. De cursusdag begint met een korte instructie en een ontbijt. Dan snel aan de slag - in kleine groepjes, zodat er genoeg persoonlijke begeleiding mogelijk is. Gedurende de dag volg je een achttal trainingen en workshops. Beoogde sfeer: informeel en ontspannen. Tussen de techniek door maak je kennis met je medecursisten, de trainers en de redactie van TREKKER. Na gedane arbeid afsluiten met een lekker etentje en een drankje. Oh ja, je ontvangt ook een certificaat om de toegenomen vakkennis aan te tonen.

Inschrijven kan voor €350 op de website van het Sleutel Event. Abonnees van TREKKER en leden van Fedecom zijn goedkoper uit, zij betalen slechts €250. Dit is exclusief btw, inclusief eten & drinken, certificaat en een leuke afsluiting. Eventueel kan je werkgever een deel van de kosten terugvragen bij OOM, zie de website. Daar vind je ook inhoudelijke info over de acht programma-onderdelen:

- Hydrauliek

- Airco's en overdrukcabines

- Diagnosetools

- Masterclass voor monteurs

- Isobus-storingen

- Trekker-APK

- Assen uitlijnen

- Slimme gereedschappen

Geef je snel op, en tot ziens begin juli in Ede!

Foto

  • Sleutelen met TREKKER
  • Sleutelen met TREKKER

Of registreer je om te kunnen reageren.