Mechanisatie

Nieuws 3269 x bekeken

CNH: nieuwe series zware trekkers

Hannover (D.) - Case IH, New Holland én Steyr presenteren twee zware trekkers (270 en 300 pk). Deze vullen het gat tussen de wendbare Europese trekkers en de zware de Amerikaanse.

Bij Case IH heet deze trekker Optum en we hebben hem al uitgebreid voorgesteld. Bij New Holland is het een uitbreiding van de T7, met als toevoeging HD. In dit nummer een uitgebreide proefrit. Nieuw is de Steyr variant, de Terrus. Voor Steyr is het een uitbreiding van de lijn naar boven. De Oostenrijkse fabrikant wil nog weinig prijsgeven, Om het publiek vast een beetje nieuwsgierig te maken, heeft het een speciale website gemaakt, met de datum van de grote publieksintroductie als naam: 10-11-2015.com.

Of registreer je om te kunnen reageren.