Mechanisatie

Nieuws 1 reactie

Massey Ferguson komt met 7700-serie

Massey Ferguson gaat zijn 7600-serie vervangen door de 7700-serie. Een logische stap, gezien de eerdere updates van andere series van deze trekkerfabrikant.

Aanleiding vormen de strengere emissie-eisen. De Agco Power motoren uit de 7700 voldoen aan de Fase IV-eisen. De serie loopt van 170 tot 240 pk nominaal. Maximaal vermogen loopt van 185 tot 255 pk. Met boost komt er nog eens 25 pk bij.

De wijzigingen ten opzichte van de 7600 zijn niet groot. De trekkers krijgen een nieuwe voorasvering, met een grotere veerweg en het dashboard wordt groter en beter afleesbaar. De trekkers zijn in de VS inmiddels voorgesteld. Europa volgt binnenkort.

Eén reactie

  • wbrooymans

    Grote wijziging is de nieuwe achterbrug voor dynamische vt (fendt 700) met 4 toeren aftakas.

Of registreer je om te kunnen reageren.