Home

Nieuws

Ekoplaza sluit webshop vanwege drukte door corona

Webshop biologische supermarktketen dicht vanwege toenemende vraag en krappe bezetting personeel.

Na het instellen van verscherpte maatregelen door de Nederlandse regering om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, merkt Ekoplaza dat veel klanten een groter beroep doen op de Ekoplaza-winkels. De explosief toenemende vraag en de krappe beschikbaarheid van personeel heeft het bedrijf doen besluiten de webshop voorlopig te sluiten. De focus van Ekoplaza komt helemaal te liggen op de bevoorrading van alle winkels. De supermarktketen laat weten dat de bevoorrading van de winkels is op zichzelf geen probleem is. Er zijn geen grote tekorten aan producten te verwachten, aldus Ekoplaza.

Lees alles over het coronavirus in dit dossier.

Of registreer je om te kunnen reageren.