Home

Nieuws 1 reactie

CAV Den Ham: opstandelingen 8% volume

De 50 opstandelingen van CAV Den Ham zijn goed voor circa 8-10% van het afzetvolume.

Het gaat om leden die het vertrek eisen van de directie en de Raad van Commissarissen. In totaal telt CAV Den Ham circa 170 leden. Het percentage zegt niets over de validiteit van de argumenten van de groep, maar bevestigt wel het beeld dat het veelal gaat om bedrijven die aan het afbouwen zijn of nog maar beperkt afnemen.

De onderneming wil graag met de 50 leden het gesprek aan gaan om tot een uitkomst te komen die voor iedereen bevredigend is. Niet alleen omdat ook de groep van 50 het beste voor heeft met de onderneming, maar ook omdat de regionale voer- en inkoopcoöperatie van oudsher een hechte gemeenschap vormt.

Vertrek opstandelingen niet einde coóperatie

Lukt het niet tot een oplossing te komen, dan betekent het vertrek van een deel van de groep volgens een woordvoerder in elk geval niet het einde van de kleine voercoöperatie. De groep van 50 beschuldigt directeur Gert Bargeman van wanbeleid en vindt dat de Raad van Commissarissen (RvC) niet goed toezicht houdt. Ze vinden het ongepast dat Bargeman een cursus volgt bij het bedrijf van één commissaris.
Een prominent lid van een andere groep van ruim 100 leden die de directie en de RvC juist expliciet steunt, ook in haar beleid, denkt dat deze en komende week cruciaal zullen zijn voor het vinden van een oplossing.

Eén reactie

  • magele

    Wat weer een grote leugen, 2 leden van de groep van 50 nemen alleen al 6% van de jaaromzet af, Bargeman en zijn trawanten zakken met de dag steeds verder in de stront, een ledenvergadering durven ze niet meer te houden omdat het dan afgelopen is met hen.

Of registreer je om te kunnen reageren.