Home

Nieuws 1 reactielaatste update:15 mei 2017

ForFarmers start inkoopprogramma aandelen

ForFarmers start per 2 mei met de inkoop van eigen aandelen. De aandeelhouders van de akkerbouw- en mengvoeronderneming gingen op 26 april akkoord met het programma.

ForFarmers is gemachtigd om gedurende een periode van 18 maanden voor € 40 tot € 60 miljoen aan aandelen van het eigen bedrijf te kopen. De ingekochte aandelen worden in eerste instantie gebruikt voor een participatieplan voor medewerkers.

ForFarmers was voorheen een coöperatie en ook na de beursgang zijn veel aandeelhouders boeren. Het inkoopprogramma van ForFarmers kan een ondersteuning zijn voor de beurskoers. Er komt immers een grote koper van stukken ForFarmers bij.

Eén reactie

  • slutter

    Tijd om te kopen.......meestal buj te bang....

Of registreer je om te kunnen reageren.