Home

Nieuws

Subsidie natuur- en landschapsbeheer open

Utrecht - Agrarische collectieven kunnen van 1 juni tot en met 30 juni subsidie aanvragen voor agrarisch natuurbeheer binnen het vernieuwde stelsel Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer 2016 (ANLb2016), beter bekend als de gebiedsaanvraag.

Enkele provincies hebben een uitgestelde of verlengde openstellingsperiode voor de subsidieaanvraag. De openstellingsperiode per provincie is terug te vinden op de site van Portaal Natuur en Landschap in het overzicht 'Openstellingsperiode ANLb2016 per provincie' (pdf).

Op de site van Portaal Natuur en Landschap is nog meer informatie over de ANLb2016 per provincie te vinden, onder andere zijn de Natuurbeheerplannen voor 2016 van de verschillende provincies op de site te vinden.

Of registreer je om te kunnen reageren.