Home

Nieuws 4 reacties

Ruim een derde moet meitelling nog indienen

Den Haag – Langzaam druppelen de Gecombineerde opgaven binnen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Tot en met 28 mei heeft 59 procent van de ruim 75.000 relaties de meitelling ingediend. Dit laat de uitvoeringsorganisatie weten.

RVO.nl moet nog ruim 32.500 opgaven binnenkrijgen. Normaal is de deadline voor de opgave 15 mei, maar iedereen krijgt een maand extra tijd.

Geef mening over meitelling

De beste stuurlui staan aan wal. Help daarom RVO.nl met het verbeteren van de dienstverlening. Iedereen kan deelnemen aan het klantenpanel van de Rijksdienst en zo meepraten over de manier waarop de organisatie diensten en regelingen uitvoert, zoals de Gecombineerde opgave.

Leden van het klantenpanel kunnen op verschillende manieren een mening geven. Bijvoorbeeld via een online vragenlijst, het meedoen aan een (online) forumdiscussie of door deel te nemen aan een bijeenkomst op locatie. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, aldus de uitvoeringsorganisatie. Alle deelnemers ontvangen na afloop de resultaten. Meer informatie is te vinden op de site van de Rijksdienst.

Laatste reacties

 • a.t.herwijnen

  Al verschillende keren geprobeerd mijn percelen op te sturen. Samen met mijn adviseur is dit nog steeds niet gelukt. Op de toezegging dat ze van de RVO terug zouden bellen is niets van terecht gekomen. Ik krijg momenteel wel de kriebels of het invullen wel voor de datum gaat lukken. Als je nl de percelen niet doorgestuurd krijgt kun je ook niet verder met het invullen van de G.O.
  Lijkt mij dat ze een waar monster gecreeerd hebben.

 • mali

  iedereen kan deelnemen aan het klantenpanel van de Rijksdienst en zo meepraten over de manier waarop de organisatie diensten en regelingen uitvoert, zoals de Gecombineerde opgave.

  probeer al 2 dagen mijn percelen gewijzigd krijgen,  en nu vragen om ervaring.... het systeem is rotter dan rot. 

 • fietskip

  misschien een papieren versie ????

 • piethermus1


  Evt de staat aanklagen vanwege een wanproduct, welke de invuloefening veelal is. Het is in mijn ogen een wanprestatie die de overheid levert t.a.v. ons die wij verplicht aan moeten leveren. In mijn ogen is er sprake van (juridische) wanprestatie. Mij is het overigens wel gelukt.

Of registreer je om te kunnen reageren.