Home

Nieuws

Mestdistributeur wil mest gaan verwerken in Odiliapeel

Odiliapeel - Albers Mestdistributie uit Landhorst wil vanaf 2016 mest gaan verwerken in Odiliapeel. Het bedrijf wil een installatie plaatsen waarmee op jaarbasis 90.000 ton mest verwerkt kan worden. Dat maakte een adviseur van het bedrijf bekend tijdens een informatiebijeenkomst in Odiliapeel.

Niet uitgesloten is dat de capaciteit van de installatie later nog uitgebreid zal worden, meldt Albers. De mesthandelaar is nog bezig om alle procedures te doorlopen om de plannen te kunnen realiseren. Er moeten nog vergunningen komen voor de bouw van drie mestsilo's. Daarnaast zal ook het bestemmingsplan aangepast moeten worden om het mogelijk te maken vrachtwagens op het terrein te stallen.

Foto

  • Mestdistributeur wil mest gaan verwerken in Odiliapeel

Of registreer je om te kunnen reageren.