Home

Nieuws

Willy Selten vervolgd voor paardenvleesfraude

Den Bosch - Directeur Willy Selten van de gelijknamige vleeshandel in Oss wordt als enige vervolgd voor de vermeende fraude met paardenvlees. Hij moet op 24 maart voor de rechter komen in Den Bosch. Het Openbaar Ministerie heeft dat dinsdag aangekondigd.

De vleeshandel van Willy Selten zou vanaf 2011 circa 300.000 kilo paardenvlees uit Nederland, Engeland en Ierland hebben ontvangen. Het paardenvlees werd als rundvlees verkocht. Willy Selten wordt beschuldigd van valsheid in geschrifte.

De verkoopdirecteur en een medewerkster van de administratie die werden verdacht van betrokkenheid worden niet vervolgd. Hun zaken zijn geseponeerd. Ook de bedrijven van Willy Selten worden niet gedagvaard.

Of registreer je om te kunnen reageren.