Home

Nieuws

Donderdag stormachtig weer met zware windstoten

De Bilt - Er is opnieuw stormachtig weer op komst. Donderdag passeert een sterk uitgediepte depressie die veel wind en regen met zich meebrengt.

Tot een zware storm komt het waarschijnlijk niet, maar het is zeer zeker onstuimig en tijdelijk kan de wind aan zee stormkracht bereiken. De windpiek valt samen met de ochtendspits en kan voor een vervelende situatie gaan zorgen. Dat meldt weeronline.nl.

In de nacht van woensdag op donderdag trekt de wind al geleidelijk aan. Donderdagochtend staat dan een krachtige, aan zee harde tot stormachtige zuid- tot zuidwestenwind. Tijdelijk kan de wind pal aan de kust stormkracht, windkracht 9, bereiken. Daarnaast komen in het hele land zware windstoten voor tot 100 km/u.

Of registreer je om te kunnen reageren.