Home

Nieuws 2 reacties

Select Sires neemt GenerVations over

Plain City – De Amerikaanse fokkerijorganisatie Select Sires heeft overeenstemming bereikt over de overname van de eveneens Amerikaanse fokkerijorganisatie GenerVations en hun stierenhuisvesting en productiefaciliteit, Sire Lodge.

De overname maakt het stierenaanbod van Select Sires breder en vergroot volgens topman Davis Thorbahn de internationale afzet en productie van hoogwaardig sperma van Holstein-stieren. Bekende stieren die aan het Select Sires-programma worden toegevoegd zijn Epic, Lexor en Liquid Gold.

Laatste reacties

  • koestal

    nooit van gehoord !

  • FH

    Genervations was Canadees! Ze hebben hun eigen stieren en verkopen hier (in Ontario) sperma van hun eigen en dat van Accelerated, Duitse, Italiaanse, Britse en Mont Beliarde stieren.

Of registreer je om te kunnen reageren.