Home

Nieuws 2 reacties

Dividend Reesink vastgesteld

Apeldoorn – Aandeelhouders van Reesink hebben tijdens de jaarvergadering ingestemd met een dividend over 2013 van €2,50 per gewoon aandeel.

Het dividend wordt op 6 juni uitbetaald en aandelen zullen vanaf 29 mei ex-dividend worden verhandeld. Reesink is onder meer eigenaar van Claas-importeur Kamps de Wild maar ook distributeur van andere landbouwmachines.
De aandeelhoudersvergadering stemde ermee in dat de directie eigen aandelen kan inkopen. Eerder werd bekend dat Reesink tot eind 2015 op de Alternext-beurs genoteerd kan blijven. Beursexploitant Euronext maakte begin april bekend "aan het eind van dit jaar of zo snel mogelijk daarna" afscheid te nemen van het handelsplatform, waar in de afgelopen acht jaar slechts vier bedrijven een notering kregen. Na overleg met de betrokken partijen is besloten bedrijven meer  tijd te geven voor een overgang naar een ander handelsplatform.

Laatste reacties

  • alpha

    reesink--komtgoed-!

  • koestal

    gaat het goed met de boeren,dan gaat het goed met Reesink !

Of registreer je om te kunnen reageren.