Home

Nieuws

Directiewisseling Hoogwegt Groep

Arnhem – Directeur Rob van der Horst van zuivelhandel de Hoogwegt Groep wordt per 1 oktober 2014 opgevolgd door Gerrit Joustra. Die is nu nog directeur van Hoogwegt International. Joustra wordt op zijn beurt opgevolgd door Patrick van Leuven, die ook vanuit het bedrijf zelf is gerekruteerd. Van der Horst werkte bijna 30 jaar bij Hoogwegt.

De Hoogwegt Groep is onderdeel van houdstermaatschappij Bracamonte, die in het bezit is van de familie Hoogwegt. Andere bedrijven van de familie zijn onder meer de Kennemer Vis Groep in Bunschoten en Bracamonte Daily Foods in Weesp. Ook bezit Bracamonte diverse golfbanen.

De Hoogwegt Groep boekte vorig jaar een omzet van 2,9 miljard euro en behaalde een netto winst van 21,4 miljoen. Ongeveer twee derde van de omzet werd behaald binnen de EU, de resterende omzet werd behaald op markten daarbuiten, zo meldt het jaarverslag.

Of registreer je om te kunnen reageren.