Home

Nieuws

Dijkhuizen boegbeeld Agri en Food

Wageningen – Aalt Dijkhuizen volgt FrieslandCampina-topman Cees 't Hart op als boegbleed van de topsector Agri en Food, waarin wetenschap, bedrijfsleven en overheid samenwerken.

Dat maakte de minister van Economische Zaken Henk Kamp bekend tijdens een afscheidsbijeenkomst van Dijkhuizen als bestuursvoorzitter van Wageningen UR.
Tijdens de ceremonie werd Dijkhuizen door Commissaris van de Koning Clemens Cornielje namens de koning tevens gedecoreerd als Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. De voorzitter van de Raad van Toezicht van Wageningen UR, Job Cohen, zei in een toespraak dat 'de ster van Wageningen in Nederland en ver daar buiten meer en meer is gaan flonkeren' dankzij Dijkhuizen, onder wie het aantal studenten verdubbelde en de universiteit internationaal faam maakte.

Of registreer je om te kunnen reageren.