Home

Nieuws 1401 x bekeken

Albert Jan Maat nieuwe voorzitter Agrarisch Ondernemer van het Jaar

Doetinchem - LTO-voorzitter Albert Jan Maat is de nieuwe juryvoorzitter van de verkiezing tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Hij volgt daarmee Aalt Dijkhuizen op, die de functie sinds 2006 vervulde.

Naast Maat zullen ook Alexander van der Lely (Lely Holding), Thijs Cuijpers (directeur LTO Nederland), Marc Jansen (Directeur CBL), Ronald Groen (adviseur MKB-ondernemers in agrofood en tuinbouw bij KVK), Koos Dekker (docent bedrijfskunde HAS Den Bosch) en Hans Verhoeven (winnaar 2013) in de jury zetelen. Dit jaar is het inmiddels de 20e keer dat de verkiezing door Reed Business Information wordt gehouden. Boeren en tuinders kunnen nog tot 30 november genomineerd worden om mee te dingen naar de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2015 en de daaraan gekoppelde geldprijs van €12.500. De winnende ondernemer zal op 26 maart 2015 bekend worden gemaakt.

Of registreer je om te kunnen reageren.