Home

Foto & video 1921 x bekeken 2 reacties

Video Agrico: stem voor het Oekraïneverdrag

Pootgoedbedrijf Agrico steunt publiekelijk het associatieverdrag met Oekraïne. Op een promotiefilmpje van D66 legt algemeen directeur Jan van Hoogen uit waarom het associatieverdrag van belang is.

De algemeen directeur van de coöperatie zegt dat het verdrag zorgt voor minder bureaucratie, minder corruptie, een duurzame voedselproductie en een verlaging van de invoertarieven, waardoor de export van pootgoed naar Oekraïne wordt vereenvoudigd. "Daarom zijn wij voor dit verdrag", aldus Van Hoogen.

Laatste reacties

  • ...............

    Preken voor eigen parochie.

  • marco-vdb

    Deze man heeft er duidelijk kaas van gegeten. Een kenner op het gebied van corruptiebestrijding. Waar haalt Oekraine nu de pootaardappelen? Heeft NL nu een concurrentienadeel t.o.v. niet EU landen? Zijn er landen vanwaar men mag exporteren voor lagere importheffingen? Antwoord: NEEN. Bovendien, als ze ze zelf kunnen maken, dan zullen de barrières niet minder worden. Die illusie kan ik je bij voorbaat ontnemen. Hoe draagt dit verdrag verder bij aan een duurzame voedselvoorziening in Oekraine? Slecht verhaal!

Of registreer je om te kunnen reageren.