nationaal mestcongres
homeprogrammasprekerspartnerslocatiecontactaanmeldenmenu

mestcongersMest is een van de grootste kostenposten voor veehouders. De ophaalbijdragen zijn het afgelopen jaar gestegen naar recordhoogte, als u uw mest überhaupt al kon afzetten. De overtuiging bestaat dat er uiteindelijk geld verdiend wordt aan mest, de vraag is alleen welk verdienmodel daarbij hoort.

Het Nationaal Mestcongres bracht de keten bij elkaar

Door een sectorbreed programma aan te bieden heeft Boerderij de aanwezigen bijgepraat over de laatste stand van zaken in de mestmarkt. Het bleek een dag met veel interactie en ruimte voor discussie.

Bent u aanwezig geweest bij het congres?
In dat geval ontvang u van ons een uitnodiging voor de evaluatie met aansluitend een link naar de presentaties van deze dag.

Congres gemist?
De aankomende periode zullen wij zowel online als via Boerderij Magazine, terugblikken op het Nationaal Mestcongres, verder houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de mestproblematiek.

Tot slot nodigen wij u graag uit om het Webinar Fosfaatrechten op donderdag 24 maart om 11.00 uur bij te wonen. Ga voor meer informatie naar http://www.boerderij.nl/webinar-fosfaatrechten.

 


Webinar Fosfaatrechten

aanmelden


Sponsors:

mestverwerking fryslan smits agro van kuijk groep biogasplus